måndag 26 september 2011

6 månader!

blev lillen idag. Skumt. Känns både som världens snabbaste och världens längsta sex månader ever. Det firades iaf med att inviga soldräkten som inhandlades i vintras någon gång inför just denna resa, som vi redan då hade i åtanke. Jag trodde ALDRIG att den skulle passa men det gjorde den, idag. Yeay!






Värsta turisten, hehe.

Flygturen gick också helt ok. Ett litet psykbryt när övertröttheten slog till men vid start sov han och när vi landade satt jag och viftade som en annan idiot med en skallra. Paret bakom verkade iaf extremt tacksamma med tanke på att jag samtidigt lyckades få deras tiomånaderspojke i total trance. Lucky bastards... ;)
Mitt allra bästa tips är dock - majskrokar. Svinbra när maten käkats upp i förväg och nappen totaldissas. Köpte det bara någon dag innan vi reste, mest för skojs skull men det har absolut blivit en räddning även här nere :)






Majskrok= happy kid. Oungen har ju även lyckats kötta hela ansiktet. Rivit sig på typ 6 ställen med naglarna trots att jag drog fram nagelsaxen så fort första rivmärket uppstod. Typiskt. Hello Scarface liksom.

Jag får berätta mer om mötet med Pierres pappa sen, när jag kanske har lite bilder att lägga till. Det var iaf en stolt och gråtmild farfar som hälsade barnbarnet välkommet och W verkar i sin tur ytterst glad i sin farfar.

Imorgon kommer även mamma och pappa hit, de tog minsann en restresa och bor i Rhodos stad. På kvällen har Panagiotis (P:s pappa) grekisk afton med dans, musik och mat på sin restaurang och mamma och pappa tar en natt i lägenheten bredvid. Ska bli skitkul :) Nu - sova!

Hej.

fredag 23 september 2011

:)

Är barnfri HELA dagen. Än så länge har jag solat och nu ska jag strax äta stressfri lunch. Mer på schemat: shoppa, handla barnmat till resan, packa mina saker (W:s är redan packade), städa. Lördag blir det namngivning och tjajkväll och på söndag väntar ett 26-gradigt Grekland med en överlycklig farfar.

Life is good.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 22 september 2011

"Min" reklam

Fick det här meddelande från IP härom dagen:

" Haha, nu var "du" på reklam igen... Den är så jävla klockren på dig.. :-)
Vet du vilken jag menar?
"can you turn down the heat, i'm dying back here"
hahaha, tänker alltid på dig då!! Puss"



Ja, det här är då "jag", hehe. På riktigt. Jag har seriösa problem med blodsockerfall.

Dagens

W såg ut så här.

På andra bilden skulle man kunna tro att jag höll sångstund men det gjorde jag faktiskt inte. Han stilar bara. Typ.
Byxor och scarf  från Åhléns och body från KappAhl.
KappAhl har nog de finaste babysortimentet för tillfället måste jag säga.

Vi testade att åka tåg för första gången idag. Eller jag har ju åkt förr. Det gick bra. Jag körde bara över en snubbes fot och krockade lite med en surfingbräda. Men helt ärligt kan man ju dra in sin fot om någon ska förbi en smal passage med barnvagn och surfingbrädan - ja den vart helt enkelt bara ivägen.
Vi åkte till Lund och mötte upp mamma som passade W medan jag gjorde några ärenden. Världens bästa mamma som alltid bjuder på mat och ALLTID ska insistera på att betala mina saker när vi kommer fram till kassan. Fastän jag är 30. TACK!

Försenad present



fick vi av Pierres gamla arbetskamrat. Så fina, hoppas de passar!

tisdag 20 september 2011

Snällisdag

I torsdags hade jag en snällisdag. Jag vart så sjukt trött på att vara gnällig och tycka synd om mig själv så jag bestämde mig för att pigga upp andra istället. Det var inte igår. Brist på cash flow och energi skapar visst brist på snällishet också. Annars brukar jag faktiskt vara rätt bra på det - att pigga upp andra. Det gör mig glad.

MEN iaf, Malle, den stackarn, berättade att försäkringen INTE täckte hennes kassa iPhone eftersom det tydligen var en fuktskada. Så antingen fick hon köpa en ny för 2600:- eller ta tillbaka sin gamla. Major bummer som man brukar säga. Under fikan diskuterade vi även fenomenet Ullared eller snarare GeKås. Jag har ju aldrig varit där men Malle och Helena instruerade och berättade att man minst måste ha 2000:- med sig om man inte ska ha något speciellt då alltså.
Följande dag skrev jag ut ett foto på en iPhone i naturligt storlek. Sen skrev jag ut ett foto på Malle och mig och klistrade över displayen så det såg ut som man tittade på ett foto av oss alltså. Sen skrev jag (på baksidan) att om jag hade haft 2600:- över hade jag .. åkt till GeKås men om jag hade haft 2600:- TILL så hade jag köpt henne en ny ijfån minsann. Tyvärr har jag ju inte det så jag skrev att hon fick den jag skickade istället. Po med ett frimärke och i lådan. Kostade 6 spänn (för frimärket) att göra någon glad.
 (Glömde tyvärr att ta bild men det var ändå ett ganska fult foto på oss så det gör mig inte sådär överdrivet mycket.)



I samma veva packade jag in skallran i lite papper, på med en namnlapp runt halsen och slängde i en liten lapp i ett kuvert. Efter lite luskande på nätet hittade jag adressen jag sökte. På med två frimärken och ner i postalådan. Susanna behövde piggas upp lite och få ett tack för alla kommentaren hon bjudit på. Hon och Tina är absolut världsbäst på att kommentera här. Jag är dock tveksam till om Tina hade uppskattat en pappiPhone eller en barnskallra så det får bli en annan gång :-)
Susannas lille H fick iaf skallran på posten idag. Det kan ni läsa om här :-)

Tycker gott att NI läsare också kan vara lite schyrre idag. Det krävs ju i ärlighetens namn inte så särskilt mycket att göra någon glad. Come on!

måndag 19 september 2011

Game over

Åhåhå vad roligt. Hahahaha. Vi spelar såklart mot varandra i Wordfeud, Pjär och jag. Till slut tröttnade jag och skickade ett meddelande till honom på Wordfeud-chatten. Tänkte att han åtminstone skulle le lite åt skämtet...



Pjär bara; "-Jaha, du vann", helt uppgiven. Hahahaha. Så jefla ball. Världens fattigaste meddelande också. Hahaha. Åh, mm jag är trött. Hej.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Bah

Har inte så mycket att komma med. Precis när penicillinkuren tar slut tar megaförkylningen vid. Gick på en timme idag. Helt igenmurad och nyser var femte minut. Kul.

Vi släpade oss iaf till öppna förskolan (där vi anlände mitt i sångstunden och W sov åtminstone de första 45 minuterna ute i vagnen medan jag drack kaffe) och käkade mysig lunch på Entré efter det. Sen gick jag hem och sen blev jag tydligen megaförkyld. Jag blir T.R.Ö.T.T.

Barnet höll förstås låg och lugn profil as always och tog enorm hänsyn till att morsan vart sjuk. EEEEller inte.




Kolla, han har fått frisyr! Ser nästan ut som en liten tupé, hehe.



Snyt-time, hej.

söndag 18 september 2011

Äntligen

Vad gör man när man får b(arn &)s(ambo)-fritt en kväll natt och morgon? JO man tonar såklart håret och målar naglarna. Samt sover. Men det säger ju sig självt.

 



FEruktansvärt skönt att få bort den horribla utväxten och naglarna har jag velat måla sedan jag jag fick W. I ett halvår snart då alltså. Känner mig för första gången på länge inte som en urtvättad houssa iaf. I´m HAPPY.


Fast det är klart att jag saknade dem. Och Wilmer hade saknat mig med. SKITmycket. Som ni kan se.

torsdag 15 september 2011

Då vart det bestämt

Det blir inga syskon. Aldrig någonsin.

Hej// Zombienation

onsdag 14 september 2011

Zzzzzzzzzz

Suck. Är fan allt jag har att säga om den här natten. 30 imse vimse spindel, 4 omgångar med snorsugen och gallskrik en gång i timmen. Strax innan 4 var han så igenmurad att han bara låg och klökhostade, han somnade 6 igen och vaknade 7. Zombienation.

I eftermiddag ska farmor och farfar låna honom och det ska bli SÅ skönt att få lite ensamtid. Har blivit lite FÖR mycket Wilmer- och Sofietid på sistone. Förkylning+smakportionskampen+förstoppning+sambolös är ingen jättelyckad kombo. Men vi kämpar på. Idag ska vi till föräldraträff på BVC, hoppas i smyg på att få höra hur jävligt andra har det. Det hade varit skönt.

Nu blir det mer kaffe. Hej.

tisdag 13 september 2011

You drive me craaaaazy (tänk Britney Spears, inte ett vansinnesvrål)



Denna söta men OERHÖRT enerverande (tofsvipe)person driver mig smått till vansinne idag. Kräk och gråt har präglat dagen. Jag har fått byta om fyra ggr och han tre ggr. Skulle nästan kunna tro att det är Oscarsgalan för fan. Han vägrar ju dessutom att ligga men så fort han sitter eller står spänner han magen och ett ljudligt *burp* tätt följt av en seg massa ger sig tillkänna.

Tror det går trögt i maskineriet. Brukar vara det som gör att maten kommer ut på fel håll. Det blir nog helt enkelt till att pallra sig bort till närköpet för en burk katrinplommon och se om det kan få ett stopp på detta eviga gnällande. Andra tips mottages tacksamt.

By the way så funkar inte tv-kanalerna i vardagsrummet.

Idag tycker jag att vi sänder en tanke åt alla ensamstående föräldrar. Ni är hjältar. Gudar. Hej.

Lilla gumman

Kollar på Nyhetsmorgon på TV4 och blir lite ... ja jag vet inte riktigt. Där är en käck kvinna som har plockat ihop en verktygslåda och visar upp sin bok "Lilla gumman" som är en slags instruktionsbok för kvinnor. På utsidan står två kvinnor i klänning poserande med borr och såg. I den kan man lära sig hur man borrar, byter däck och rensar avlopp m.m. I verktygslådan har hon även stoppat ner ett kexchoklad för att liksom "locka" tjejerna och göra det "kul". Ehh.

Jag känner mig lite kluven. Jag kan ju omöjligt förneka att jag aldrig borrat, rensat avlopp eller bytat däck. Inte för att jag inte vågar direkt utan för att jag väl är lite bekväm och vet att Pierre eller (tidigare) pappa fixar biffen.

Det är fan svindåligt, på riktigt, och jag föredrar faktiskt en bok framför att Pierre ska stå och instruera (=katastrofbråk). Frågan är dock om jag vill köpa en bok som heter "Lilla gumman" och utrusta verktygslådan med choklad för att göra det "kul"...

Jag stör mig ofta till döds på mig själv när jag exempelvis tjatar på P i ett halvår att sätta upp en lampjävel. "Gör det själv eller sluta tjata", ekar i skallen på mig men ÄNDÅ får jag inte tummarna loss. Frågan är vad man vill vara för förebild inför sonen; en virkande tråkjävel som väntar ut att något ska hända medan hon tjatar till döds eller en självständig individ som tar saken i egna händer?

Vad tycker ni? Känner ni igen er och framför allt; behöver vi en instruktionsbok speciellt riktad till kvinnor?

Boken kom ut igår och ni kan hitta mer info på www.lillagumman.se


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 12 september 2011

JAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Pierre löste problemet. Han googlade på problem med iPhonen och hittade hur andra hade gjort som råkat ut för samma sak. Så - om er iPhone bara dör, koppla den till datorn och håll inne home och av/på-knappen samtidigt i ca 15 sek.

Ja, jag vet att jag är materialist och ganska ytlig men det här är fan GÖTT. Nu kan jag sova gott. God natt.

Starfucker

Oh, by the way - ni vet väl att Maria Montazami kommer till Åhléns City i Malmö imorgon??



DÖ spännande. OMG. Okej, kan hända att jag och Wilmerleinen smyger förbi med Babybjörnen MEN det är bara för att jag typ bor granne med Åhléns och nästan MÅSTE gå genom Åhléns för att komma ut. Typ.

Haha, det påminner mig om när Carl Philip var på Jens hotell här sidan om och Pierre var BERGIS på att Leif skulle gå in om och spana efter honom. Jo för han är sån "starfucker" menade Pierre på. Eh? Jag tror bestämt att ordet han sökte var "starstruck". Liite smått obehagligt om Leffe siktade in sig på att ligga med prinsen asså. Och ja, han hade gått in och spanat efter honom OCH sett honom. Jodåsåatte. Sicken starfucker.

Rövmög

Vi var ju, såklart, tvungna att gå till öppna förskolan annars hade ju stackarn blivit helt förstörd. Det var riktigt mysigt - lite tanter som visade runt, kaffe och kakor för en liten slant, sångstund och en massa mammor och barn inte minst. Känns som det där barnet behöver träffa lite kids så att han inte blir alldeles för mammig. Särskilt den här veckan när P jobbar borta till fredag. Han skötte sig helt ok tycker jag. Ett mindre raseriutbrott när tröttheten tog över men överlag en lyckad Wilmerdag.


Wilmers favve-leksak väckte lite uppmärksamhet på förskolan. Wilmer har ju haft turen att få låna den från sina kusiner. Han hatälskar den. Den är väldigt intressant men samtidigt kan man bli sjukt irriterad på den ... tydligen. Och ibland kan den alltså även funka som substitut till nappen ...

Jag har iaf kollat på nätet och hittat den här för er som är intresserade.

Som på beställning dog ju givetvis min iPhone ikväll också. Bara dog. Utan att vara urladdad. Just som jag vunnit med 200 poäng över Pierre i Wordfeud. För jefligt. Nej, men seriöst känns det ju inte direkt skitbra att vara ensam med W utan telefon. Får lämna in den imorgon om den inte mirakulöst återupplivas innan dess. Rövmög. Hej.

Speedad

Jag vet inte vem som har skvallrat men uppenbarligen har det läckt ut att vi potentiellt ska på babycafé på öppna förskolan idag. NÅGOT speedad ounge idag.


Good mooo ... eh ... okej?


Lyna ner dig

Hehehe

Startar dagen med mitt absoluta favveklipp från Family guy.


Hahaha

söndag 11 september 2011

Vad hände med?

vill jag se. Det verkar lite intressant. Vad som hände med olika kändisar efteråt. Dock vet jag redan att Vanilla Ice jobbar med fastigheter och ska ge ut en ny skiva.

Och ni tycker att jag snöat in under mammaledigheten - pff, ha! Har fan stenkoll. Ice ice baby...

TV3, tisdag 21.00

"Jag blev helt chockad"

Mmm, rafflande rubrik as always. Så vad kan den handla om? Kan den handla om:

1) Att Ola glömde låsa på dass och jag gick in intet ont vetande.

2) Att Helena hittade katten Snusen inne i tvättmaskinen.

3) Malins reaktion när hon upptäckte att Skånemejerier ändrat färg på mjölkpaketen.

Passa på att gissa nu, sanningen avslöjas senare...


Gårdagskvällen var förträffligt mysig må jag säga. Ola och Helena vart också bjudna så det blev riktig parmiddag med liite för mycket snack om bajs, Olas pappas förkärlek till termometrar(?), stolpiller och isbjörnar. Skön mix överlag.


Jag gjorde, som sagt, hallon- och salmiakparfait med krossad turkisk peppar. Mmm.
Receptet hittar ni här. Men jag tog i extra turkisk och sket i marängerna :-)


Wilmerleinen var på solskenshumör hela dagen vilket bl.a. resulterade i 1,5 timmars ofrivillig power walk i snålblåst. Kul.


Samt en något ogenomtänkt outfit. Gråa tights känns sådär alltså. Bättre än mjukisbrallor dock.


Helena smörade på kantarellerna ordentligt.



Vilket resulterade i en gudagrann toast.


Malle och Jimmi har nyligen flyttat till radhus PÅ Gunnesbo och därför valde även Jimmi alias Pågunn på Wordfeud där han utmanade Pierre utan att han visste om att det var JIMMI(!) Kvällens snackis. Tokigt värre.


Barnen roades med diverse nappar och mjukisdjur.


Superb varmrätt med baconlindad rådjurssadel (skjuten av Jimpa), potatisgratäng, gelé och rotfrukter. Snuskigt gott.


Parfait med alldeles för lite turkisk peppar enligt gästerna. Även enligt mig.
Nästa gång blir det hela påsen.
Typ.


Jo, men visst var det Malin som blev "HELT CHOCKAD" när hon upptäckte att lite rosa smugit sig in på lättmjölkspaketet. Tydligen ringde hon även Jimmi  på studs enbart för att berätta nyheten.
Och genast kändes mitt liv SÅ mycket bättre ;-)


Tyvärr har jag även dåliga nyheter å alla småtösers vägnar. Wilmer verkar ha fått tjaj. Som ni ser här på bilden är han redan gaaanska så stadgad. Sambos minst ser det ut som.


Nellan paxade honom direkt ;-)

Malle satte även ribban när hon (efter några glas rötjut) föreslog att Pierre och jag skulle ha bröllop i Grekland så att det blev precis som "Mitt stora fetiska bröllop". (Nej, vi är inte ens i närheten av att förlova oss men diskuterade giftemål i allmänhet under middagen). Gott snack!

Tack vänner för en skön slappekväll med sjukt god mat! 

lördag 10 september 2011

På väg

till Malle och Jimmi för kantarelltoast, rådjurssadel och hallon- och salmiakparfait. Märkligt nog ser jag mest fram emot kaffet ...




Hoppas ni får en fin lördagskväll!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Den stora nattarkungen

lät sambon ta över lite igår. P har varit borta två nätter (när barnet sov 12 timmar utan ett pip) meeeen nu skrek han alltså två ggr under kvällen och fyra ggr under natten. Hmmm ... Den stora nattarkungen är svintrött och ångrar bittert att hon tog på sig att göra en hallon- och salmiakparfait till kvällens middag borta. Den inte så stora nattarsambon är iväg och hjälper en vän att flytta - så vi är själv igeeeen. Det lilla nattarbarnet vägrar sova frulle. Desserten ska stå i frysen MINST fem timmar. Sa jag att jag var trött? Och gnällig. Den inte så stora nattarsambon har jobbat flitigt på hotell, flygit dit och hit för att jag ska kunna ha bilen, matade ungen i morse, handlade ingredienser som saknades innan han drog OCH köpte med sig frukostbullar utan att jag bad honom. Jag ska mest bara vara tyst. Men jag är ÄNDÅ trött. Sådet så.

Ps: S - jag skickar mail så småningom. Ska bara fundera lite :-)

fredag 9 september 2011

Tack?

Idag har jag halkat in på en massa bloggar med "bebistyckande". Urk, jag pallar inte riktigt med sånt. Att folk liksom anser sig VETA vad som är rätt och fel. Hur kan man vara så jävla väck att man verkligen tror det?? Bloggar där folk skrivit om sin bebis och man kan läsa dryga jävla kommentarer. Så jävla B.
Om det är NÅGOT man får lära sig som nybliven förälder är att man verkligen inte VET ett skit. Man inbillade ju sig det innan, att nyblivna föräldrar hade stenkoll på vad som var rätt och fel. HELT FEL. Den förälder som kan komma och säga att det var piece of cake och självklart hur man hanterade sin unge i början kan ju bara gå och kamma sig (som min arbetskamrat från Sjöbo hade sagt). Att då sen, när man lärt känna sitt EGET barn, sitta och kräka ur sig en massa "sanningar" till nyblivna föräldrar är bara stendumt. Klart man kan ge tips och förslag men FHAN inte sitta där på sina höga hästar. Folk som inte har barn får gärna tro, tycka och tänka vad fan de vill. Då kan man bara le lite i mjugg och tänka "din tid kommer". Men när MORSOR och FÖRÄLDRAR sitter där och snackar skit då vill jag fan nästan gråta. Usch vad jag HATAR sådan brist på insikt och framför allt omfattande guldfiskminne.

Gick in på en blogg en gång där skribenten ifråga berättade om hur snäll hennes son var och att allt funkade jättebra just då. Det är ju svinbra liksom. Mindre svinbra var kommentaren: "Man får de barn man förtjänar", av en dum människa. Alltså va?? Alltså, verkligen - VA ...?? Denna person hade alltså själv barn. Det gör mig oerhört rädd. Jag hoppas än idag att det var ett skämt.

Lika dumt är det när folk som har barn (och barnbarn) sitter och himlar med ögonen när barn skriker. Hur tänker man då? Eller man tänker ju givetvis inte alls. Bara för att man har gått igenom samma sak har man då rätten att sitta och vara dryg då? Om NÅGOT borde man ju förstå och komma ihåg känslan av att sitta svettig med ett illvrålande barn.
Missförstå mig rätt nu - barn som sitter och sparkar en 756 ggr i stolsryggen kan vem som helst vilja kasta ut genom närmsta fönster och den som har velat strypa W allra mest när han panikbölar är definitivt jag. Man behöver liksom inte GILLA att barn skriker men man behöver ju fan inte vara dryg heller. Den som avskyr barnskriken allra, allra mest är föräldern själv, alla ggr.
Vad hände med medkänslan? Omtanken? Empatin? Skäms ta mig fan på er som sitter och blänger elakt. Om ni inte kommer på någon annan jävla anledning att låta bli att glo surt så har ni fan själv varit barn en gång i tid. Alla. Lika böliga, röda och bajsluktande. Kom ihåg det.

Med det sagt vill jag tacka för att ni som läser denna blogg ALDRIG har kommit med en sådan kommentar. Det gör mig jävligt glad. Ska ni veta. Ni verkar vettiga ... antingen det eller så är det för tidskrävande att försöka få Blogger att godkänna en kommentar ;-)

Jaaaaa

Ok, då var det officiellt; I AM THE STORA NATTARKING, BEST AT NATTING IN THE WHOLE WORLD. Yez. 18.45-06.30. Jaaaaaaaaa.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 8 september 2011

Vad säger ni?

Jag leker lite med tanken att starta upp lite försäljning. Bara sådär lite på skoj via bloggen. Något seriöst har jag verkligen inte tid till. Men alltså - är ni intresserade av skallror? Eller ni och ni, kanske snarare tror ni att "folk" hade varit intresserade?

Problemet är bara vad man ska sätta för pris i så fall. Jag gör ju dem för hand och tar ca tre timmar för varje skallra. Skulle man då liksom "tjäna" på det borde de ju ligga på minst 100:-/timme + materialkostnader. M.a.o. över 300 spänn. Men det funkar ju inte, det fattar t.o.m. jag. Men asså 129:- borde väl vara rimligt? Det är ett ungefärligt snittpris av vad jag hittat på nätet i kategorin virkade skallror. Sen får man ju inte glömma att jag är cool och sånt (yez - bra säljargument från någon som försöker kränga VIRKADE saker, mm). Det är liksom dessutom en svinbra present till en nyfödd. Man brukar väl ge för typ 200-250:- till en newborn och tänk vad bra att man då kan köpa en liten body och sen beställa en handgjord skallra härifrån som liksom PASSAR till. Matchar. Fatta liksom. De kommer att älska er. Faddervarning. Lätt. Mm.
Nej men jag vet inte ens om jag menar det här seriöst men fråga kan man ju alltid sen får vi se vad jag pallar med. Lite extracash hade hur som helst inte varit fel.

Sååå hade DU kunnat betala 129:- för en sådan här?


Minus min hand dårå och plus en fräsig rosett kanske.

Eller typ en sån här:


Ps: Känns ganska relevant att tillägga att jag har väldigt små händer och att iPhonen förvränger perspektiven lite. Skallran passar alltså bra för en bebishand. Inte en manshand.

Rafflande

Jag vill inte säga för mycket men jag tror jag är något stort på spåren ... Håller natten idag också så är jag fan KUNG. Det gör den ju givetvis inte men låt mig leka med tanken. Och JA jag vet att nästa fas säkert väntar runt knuten men låt mig leva i min illusion om att vara världens bästa nattare. IN THA WORLD. Nä. Men vi skapar lite nya rutiner här hemma. Tv:n avstängd, lugnt och tyst också sjunger jag för W. Det låter överjefligt givetvis men han verkar digga det. Värst är " En kulen natt", måste seriöst kolla upp texten på den ... "och vart jag än sågade sågade såg i havets vågade vågade våg hmlalala pidipidididpididpi di pi? en fisk jag såg och det var DU".
SVINbra. Så halvligger han där i mitt knä och fnissar och pratar med lite ibland tills han blir gnällig eller börjar gnugga sig i ögonen och då -BAM- in i sängen. YEZ. Ok, detta har alltså funkat EN natt. MEN det funkade skitbra att lägga honom på samma sätt i dag också, blev exakt samma tid och allt sånär som på 5 min. Fatta att han sov från 18.50-06.45. F.A.T.T.A. (okej syrran tryckte in nappen 6.15 men hade inte hon gått upp kanske han inte hade vaknat till så det gälls inte, typ, hehe).

Trött och glad
Ja. Det här var nog kanske världens mest ointressanta inlägg för er utan barn och kanske topp tre boring för er med barn.
Jag skulle kunna berätta att vi gick till Triangeln idag och glodde (läs; fönstershoppade), att IP kom hit och bölade ikapp med W som fick övertrötthets-mealt down eller att jag virkat två skallror till. Men det är fan inte heller så rafflande. Så håll tillgodo. Typ.

Bara så ni vet

så tränar vi som satan här hemma. Både på smakportioner, att sitta och att ta sig framåt. Rena rama boot camp må jag säga. Nej, kanske inte riktigt. Men vi är duktiga och det går framåt.
Smakportionerna är uppe i en hel burk om dagen och igår satt han tom och gapade frivilligt till varje sked. Nu har vi kört igenom potatis och morot så idag är det dags för majs.... Ooooh. Har även köpt på mig lite banangröt som ska testas ikväll.
Sitta går ju. I fem sekunder eller så. Ligga på rygg är såååå juli liksom. Skulle man lägga honom så så går det inte många sekunder förrän han har vänt sig till mage och ligger halvvägs utanför gymmet. Nu är det senaste att asa sig lite framåt. Testade att lägga honom på mattan för bättre grepp men det slutade med att han försökte tugga på fransarna hela tiden istället. Gott.



Sitta är gött

- Posted using BlogPress from my iPhone

Fy fan

vad gott jag har sovit. Helt sjukt. Har inte behövt gå upp en enda gång och var dessutom bergis på att syrran hade försovit sig (började 7) när jag vaknade 6.45 i morse av glatt tjatter från W:s rum. Syrran måste ha gått hemlig smygkurs. Jag är MER än nöjd.

Synd att det är riktigt jävla pissväder ute bara MEN vad gör väl det när man drar till Grekland om 2,5 veckor? ;)



Gladskiten ska få träffa farfar :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 7 september 2011

Ikväll

kommer syrran hit och slaggar över minsann. Pierre jobbar borta på hotell och kommer inte hem förrän fredag kväll och snubben sover redan. Vilket oroar mig. A lot. Har en fet känsla av att han kommer slå upp gluggarna vid 22-tiden och insistera på att han bara vilat middag. Vilken han alltså skippade idag, middagsvilan.


Nåväl när katten är borta ... käkar vi grönsaker med dipp(a).

Antagligen blir det även en repris på filmen "Trolljägaren" som P och jag såg i söndags. Har sett fodralet i videobutiken och tänkt "fan vad LAME" men var ändå tvungen att kolla trailern (givetvis). När det sedan visade sig att P:s polare Christian hade den på disc var det inte så mycket att diskutera. Tyckte faktiskt att den var helt ok. Underhållande, orginell och ... norsk. Dock rekommenderar jag den inte, såvida ni inte gillar sci-fi och övernaturliga saker. Och det gör ni såklart inte.







Shit

Nej men om man skulle införskaffa en fjortan-tjugo sådana hära dårå:

JAG har morotspuré i håret. Hur fan gick det till??

tisdag 6 september 2011

Kärleksfullt

Förde över bilder och hittade en sms-konversation från ett tag tillbaka.
Ja vad säger man? Två år av samboliv och ett barn har gjort sitt antar jag. Samt att det ibland är ganska praktiskt att P tar med sig iPhonen på dass. Mindre praktiskt är att han kan sitta där inne i 40 min dock...


Tufft val

Försöker hitta en bild på mig själv till W:s album. Ni vet den där rutan där det står "mamma" under. Jag tänker att jag gärna tar en bild från förra året, precis innan jag blev gravid, känns liksom mest representativt.

 


 


 



 
  
     



Frågan är bara VILKEN lixom?