söndag 24 april 2011

Påskstress

SÅ - nu har jag tid för ett inlägg. De senaste dagarna har varit hektiska. Fredagen gick i ett med frukostdejt med IP på balkongen, hemvårdsbesök och sedan besök från syrran och Fredrik som ÄNTLIGEN fick träffa Wilmer :-D
Därefter insisterade jag (idiot) på att vi skulle ta en promenad i parken (istället för att sova) och när vi kom hem grillade vi och mös. Tyvärr blev det värsta skräcknatten med W som följde med megablöjor, kräkkaskader och illvrål från ca 00.30 till 06.00. Tur man hade hunnit sova under dagen ju! Eh, not. Jag var redo att lägga ut oungen på Blocket vid 3-snåret. Pierre ville slänga ut honom genom fönstret men jag tycker gott att man åtminstone kan försöka tjäna en hacka på honom.

Igår var vi bjudna på påskmiddag hemma hos Leif och Lotta. Två irriterade zombies infann sig vid 15.00-snåret som diskuterade att knäa varandra i mjälten och lämna bort sitt barn. Hehe. Tänk vad lite (eh, 2.5 timmars sömn) sömnbrist kan göra. Men istället för att bli något jobbigt, som det lätt kan kännas att åka iväg AStrött och stressad med gnällig ounge, så blev det alldeles underbart. Hela familjen kastade sig över W och det slutade med att de ytterst sociala gästerna t.o.m. fick 2 timmars (!) ostörd sömn medan W rastades runt i grannskapet. Det var YTTERST välbehövligt. Jag satt mest surmulen innan och kallsvettades vid varje gnyende medan jag räknade ner minuterna till amning. När han dessutom lyckades spy upp hela måltiden (som äntligen höll på att avslutas) över sin mamma vid 18-snåret, var jag inte happy vill jag lova. MEN så blev det så bra istället :-)
W har sovit som en prins under natten och bara vaknat upp till måltiderna. Han sov hela 4 timmar i sträck! REKORD.
Tror att vi äntligen börjar fatta att han vill ha mat lite oftare och att man faktiskt kan behandla honom som en "vanlig" bebis nu. Man har varit så inpräntad med alla förmaningar och alla saker han var beroende av innan (värmebädd, monitor, solfilt etc) som gjorde att man stressade med att få tillbaka honom i bädden. Snubben blev faktiskt hela 4 veckor igår (!) Klart att han vill äta mer och vara vaken lite mer. Tror att polleten trillade ner i helgen faktiskt. Känns nästan för bra för att vara sant, att han liksom är en "riktig" bebis nu som man själv kan få prova sig fram med. (Även om det har sina nackdelar med ... zzzzz.. ;-)

Måste bara berätta att gammelfarmor också fick träffa Wilmer för första gången igår. Åh, hon var så söt och började gråta och sa "halleda, halledudande då" typ 100 ggr när hon fick se honom. Dessutom började hon gråta IGEN när hon fick ett inramat foto av honom i present. Lotta frågade varför hon grät och fick svaret "Han är ju så söt". Haha, naw.



En inte så genomtänkt men ack så mysig promenad i parken.


I LOVE Malmö


En 4-veckors skrutt :-)



Påskpresenter till W från faster, farmor och farfar. Gytt! Ett startkit från H&M i stl 44(!) och ett fint set med huvtröja och mjukisbyxor. W fick även en badbalja av farmor och farfar - najs!

Av syrran fick vi även låna babybjörn, bumbostol, amningskudde, sitter och blöjhink samt fick en söööt pyjamas och mössa hon hittat på barnloppis :-) Och av mamma och pappa fick vi ett fint ägg, servetter och en disktrasa med påskmotiv :-) Ska visa sakerna sen.
W har även fått 700 bodies av mormor och morfar innan men tar ju en evighet att fotografera alla, så kommer kanske någon bild senare :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar