tisdag 23 augusti 2011

Fadderbrev

har det fixats med här hemma under förra veckan. Vi skrev några tankar om vad vi tycker att en fadder ska bidra med samt lade till en dikt vi hittade på nätet som passade bra. Vi valde min syster och Pierres barndomsvän Daniel som faddrar och lyckligtvis tackade bägge ja till erbjudandet :-)








4 kommentarer:

  1. Ja, finaste brevet jag någonsin har fått :-)
    Tack så mycket!
    Och det är väl klart man vill vara fadder, en STOR ära ju!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken bra idé! Sådana skall vi också göra. Men jag blir ju så nyfiken.. vad tycker ni att en fadder skall "göra"?

    SvaraRadera
  3. L: :-) Och Wilmer tackar så JÄTTEmycket för det superfina kortet och allt det fina som står där i. Det ligger sparat i babyboken nu så att han kan läsa det själv en dag :-)

    S: Ja, det är faktiskt kul att ha som minne :-) Vi skrev ganska enkelt: "Som fadder till W hoppas vi att du under årens lopp delar med av de goda egenskaper och kloka åsikter du besitter. Vår förhoppning är att du kommer att ge W kärlek, kloka råd och lite extra av din tid."
    Jag/vi förväntar mig/oss ingenting speciellt utöver det. Vet själv hur lätt det är att ha de bästa intentioner men ändå aldrig ha tid att träffas eller umgås sådär mycket som man vill. Vill inte att fadderskapet ska bidra till dåligt samvete utan en extra tanke på W och att vara där och bidra som vuxen förebild när han blir äldre räcker långt och väl :-)

    SvaraRadera
  4. Vilket fantastiskt fint kort!

    SvaraRadera