söndag 19 februari 2012

:(

Väntar på att sonen och sambon ska komma hem. Wilmer slutade ju äntligen kräka vid lunch igår. Vi gav honom enbart vatten på tesked resten av dagen och de gånger han vaknade i natt/morse. Sen gav vi både 150 ml välling och en halv burk mat som fick stanna. Problemet var bara att han inte verkade friskare utan tvärtom sämre. Vilket kändes väldigt märkligt eftersom maten fick stanna och borde göra honom piggare. Han kunde knappt sitta upp, tittade konstigt runtomkring, grät och gnällde non stop och ville bara sova. Jag kände inte igen honom alls och sa flera ggr att jag trodde något var fel och att det inte var normalt. P är dock en väldig lugn och trygg optimist och erbjöd sig att åka till Leif och Lotta och tvätta upp kräktvätten med W eftersom han var helt övertygad om att han skulle repa sig.

Efter en dryg timme ringde han dock och berättade att W inte ens ville dricka vatten längre och var riktigt slö och dåsig. Tillsammans med sjukvårdsupplysningen kom de fram till att åka in till jour-VC för att kolla upp det. P och Lotta åkte in och nyss fick vi svar på gåtan; HALSFLUSS. Usch så dum man känner sig. Men det trodde jag faktiskt verkligen inte. Har haft tankar förr på det när han varit förkyld såklart men inte nu när förkylningen var så gott som borta. Kändes ju verkligen som maginfluensa inbakad i förkylningen. Stackars unge, har varit tuffa veckor nu. Hoppas verkligen på ett glatt barn inom kort igen :(


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Hade aldrig jag heller gissat på! Himla tur att det löser sig iaf! :)

    SvaraRadera
  2. Inte för att det hjälper dig men hela vår lilla familj har varit sjuka
    hela detta år känns det som. Influensa, magsjuka samt vanlig förkylning med feber. Går bara
    runt runt. Helgen har bestått av 40 graders feber och ett gravt missnöje hos sonen.
    Vilket man kan förstå. Måndagen börjar med en dyngförkylning och gravt missnöje hos mamman!!!
    Snälla låt det bli vår snart!!!
    Krya på er!
    Camilla

    SvaraRadera
  3. Usch det finns inget värre än oron för sitt barn! Ni kunde inte veta att han har halsfluss! Hoppas han kryar på sig snart.

    SvaraRadera