torsdag 27 oktober 2011

Fynd

Har förresten gått med i en grupp där man säljer barnkläder och barnsaker på Facebook. Fantastiskt underhållande. De där morsorna bråkar nämligen en hel del. Man ska lägga ut bild med beskrivande text om pris och storlek men vissa glömmer ju liksom det och då blir det typ ramaskri på sidan: "Asså seriöst, hur svårt är det att skriva pris!!!???". Man skulle kunna säga att folket "rasar". Sen blir det typ 20 kommentarer på den kommentaren. Så fruktansvärt typiskt brudar. En dag hade någon skrivit om sin tik som löper?? Varpå någon givetvis genast rasade; "Ööööh, tror du kommit lite fel va?!". Nu senast försökte någon sälja en åkpåse. Hon skrev nypris och vad hon ville ha. Då skriver någon "Eh, är inte den köpt på Ullared!!??". Hahaha, sen är det typ 3 st som dessutom gillar den kommentaren. Och säljaren bara; "Nej, den är köpt i en BARNVAGNSAFFÄR". D.R.A.M.A. Min egen lilla såpopera på Fejjan. Luv it!!

Ja vad jag skulle komma till är att jag har fyndat två plagg där. En body och en dress för sammanlagt 40 spänn. Gytt! Jultema liksom. LUV IT! Nej, ok jag ska sluta tramsa nu. Men så här ser de ut iaf.



P tycker mest att de är glyttiga (läs; larviga) men klart ongen ska ha en lussebulle-body för fäään. Nej, nu är det Inglourious Basterds på tv, har redan sett den 4 ggr (Tarantino-freak som man är) men den tål att ses om.
Haj!


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. gött e det :) Så du haffade kläderna,gjprde du rätt i :) KRAM marza & frank

    SvaraRadera
  2. Jag vill också ha en lussebulle-body! Hilmer har en med pepparkakor nu inför jul. Å så har han har kanelbullar och semlor tidigare :-D

    SvaraRadera
  3. Haha sök dig till filtgrupperna eller menandigruppen så ska du få se på hysteri. Men jäkla underhållande är det att se vuxna bråka om filtar och kläder som de vore de sista att få tag på

    /Mia

    SvaraRadera