söndag 30 oktober 2011

Mycket sånt nu

...



Men alltså SKIT i att backa in under tv-hyllan då. Bara ett tips.

OCH - det där är MIN bh. Tack.


Japp, han kan numera ta sig över 1 cm trösklar och trippa hela vägen in i sovrummet. Skoj!


I fredags var kusinerna och syrran här och hälsade på. Då blev det parkhäng och gungpremiär. De är så gulliga mot honom, Alfred och Hugo. Alfred hjälpte till att gunga honom och Hugo försökte ge honom lite lasagnette när vi åt. W körde runt i gåstolen och försökte dra av Hugo strumporna när han satt i barnstolen. Hugo fnissade förtjust och sa "killikillikill". Bästa kusinerna! Dock hade A informerat mormor och morfar om att W blivit busig och försökte äta upp hans Star Wars-tidning, sladdertacka, hehe.





Sen vart det babysim i lördags som vanligt. Efter simmet blev det lördagsfrulle hos svärföräldrarna, sen storhandling, tvättid och myskväll. Och idag har vi varit och fikat med Camilla i stan och sen hemma hos mamma och pappa och käkat söndagsmiddag. Slappishelg och det är gött.





Trött snubbe efter lördagens bravader ♥



3 kommentarer:

  1. Första bilden - sjuuuukt gulligt/roligt! Minen är priceless. "Nej men vad fhaaan, hallå! Jobbigt och liiite panik och du bara STÅR där damn it - jag är lite rädd oxo!"

    Tack för FÅGELN förresten, värmde gott - hahaha!!

    SvaraRadera
  2. Hehe, jo roligt utan de där störtböls-/hysteriskt arga skriiiik-effekterna. Helt uppgiven, snubben. Och jag bara skrattar och tar bilder. I vanlig ordning ;-)

    Gött! Visste att du skulle gilla FÅGELN :D

    SvaraRadera
  3. Hahaha, du är en skön morsa ju! :)

    SvaraRadera