tisdag 20 december 2011

Fullspäckad helg

Sorry för dålig uppdatering. Det var en späckad helg minst sagt. I fredags kom Jens, Stina och Lisa och käkade lite. Chockerande nog smilade W upp sig mot Lisa så fort han såg henne. Detta är alltså FÖRSTA gången han verkligen LOG mot ett annat barn, och inte bara en gång. Kändes onekligen bra i hjärtat. Oftast tittar han bara lite halvsurt och vänder sig sedan bort, knappt nonchalant ...

I lördags var det sista babysimmet. W avslutade storstilat med att lämna en liten "present" i duschen. Men det var lugnt. Sen direkt till Leif och Lotta för frulle och lämnande av barnbarn och sen hem och vila en stund och packa och göra sig iordning.

Här nedan följer ganska tråkiga bilder från helgen, men ändå.

Dagen till ära anlades en frisyr...



Första delen av besöket i Hufudstaden spenderades i bilen i jakt på en parkeringsplats

Eeh, nä, pölse är bara för turister hello... klart man tog en fransk hotdog.
Mössan inhandlades i vanlig ordning på ... H&M suck.

Sen vart det incheckning, en flaska Cava som delades och omsvidning.
På tolfte våningen fanns Sticks ´n sushi med utsikt över Köpenhamn. Klart svingott.

Efter maten (som avslutades vid 21-tiden) insisterade undertecknad på ett dopp i poolen (som stängde 22). Så jeefla gytt att vara helt ensamma i en nedsläckt pool.



P var också med ...
Vi var rätt coola ... eller inte.

Presenten!


Sen krängdes det hotellfrulle, inhandlades bubbel till nyår samt upphämtades en st son innan det var dags att dra hem och svida om för barnkalas. Sötaste Oscar fyllde hela 2 år och på kalaset dök t.o.m. TOMTEN upp!! W bara skrattade. Känns skönt att han reagerar så mot äldre män som vill ge honom godis...
Mysigt och gott var det iaf.
Efter kalaset dumpade P och W mig på gymmet så jag fick köra lite lätt styrketräning och power walka 7 km. Knappt astrött när man kom hem oooh nej.

1 kommentar:

  1. Tack än en gång för den fina presenten! Oscar älskar den :) Puss

    SvaraRadera