onsdag 20 april 2011

Gött

Från kl 18 igår testade jag att helamma, förutom 03-målet som Pierre sondade. Han har alltså helammat 4 ggr och vet ni vad? Det verkar fungera över förväntan :-)
W har vaknat nästan prick på klockslaget till varje mål och varit pigg och hungrig. Dessutom tyckte Pierre att det varit den tystaste och lugnaste natten sedan vi kom hem. Jag har fått sova hela 5 timmar (från 01-06) och fick levererat en hungrig ounge på sängen som ammade fint när jag vaknade. Fan vad skönt om detta fungerar nu. Hoppas bara han får i sig tillräckligt så att viktuppgången fortsätter. Men som bm sa igår så har de ju koll på honom. Nästa besök är på fredag, han lär inte magra ihop tills dess liksom. Har han gått ner i vikt så får vi ju helt enkelt fortsätta sonda tills han blir ännu starkare och orkar käka mer. Känns bra det här. Gött.

1 kommentar:

  1. Åh vad skönt att höra! Hoppas, hoppas nu ni får det som de flesta andra, dvs bara amma, lätt och enkelt efter allt ni varit med om. All lycka o välgång till et som sagt i ett tidigare inlägg ang känsliga FBläsare;-) Tack för din blogg o all info, mycket värme/ Myran

    SvaraRadera