tisdag 23 augusti 2011

Höst?

Jag väntar en dag till med att kommentera era kommentarer (hehe) till inlägget här nedan, så får ni liiite extra tid på er. Stort tack till er som redan svarat! Ska bli roligt att svara på era frågor och möta era önskningar om innehåll sen.

Igår var det höst i Malmö. Åtminstone på förmiddagen. Vinden ven, löven flög och molnen hopade sig vid horisonten. LOVE IT! Skrev ett långt inlägg om höst innan men det blev för personligt (märkligt nog) så det sparades i arkivet istället. Jag och W drog iaf ut på en långpromenad genom parken, ner till västra hamnen, och tillbaka via Ica Maxi. Det var sjukt najs.


W invigde bilmössan (från Lindex) som legat och väntat i lådan sedan sommarrean. Träden inspekterades noggrant.


Eftersom jag fick en önskning om att skriva om barnkläder kan jag berätta att hoodien är en jacka som ingår i ett tvådelat set från Polarn o Pyret (som han fått av mormor) med avtagbar kapuschong. Hakklapp/dreggelbib/scarf eller vad fan det heter är från Next och tillhör egentligen en sommardress. Bodyn är i farfars-stil från Lindex(?), en present från IP och Josef och napphållaren är inköpt på Åhléns.


Till Camilla och Leffe som försöker förneka att det var höstväder i Malmö igår - bildbevis! ;-)


Zzz

1 kommentar: