måndag 29 augusti 2011

Varför

i helvete sitter folk och hejjar, applåderar och skriker "YEAH!!!", när Rachael Ray lägger 1 kg extra ost i sin stuvning?? Jag hatar Rachael Ray. Det är det glättigaste tramsprogrammet som finns. Nyss visade dem att man kan tvätta sin keps i diskmaskinen. YEAH!!! WOOOOH!!!

Idioti.


Glättig jävel

3 kommentarer:

  1. Hahahahaha! Just därför ÄLSKAR jag RR. Jag njuter, förundras och irriterar mig över alla dessa idiotiska inslagen i hennes program. Det är ju så humoristiskt att hon tror att hon lagar nyttigt så fort hon använder fiberpasta eller mörkt bröd! Älskar USA och alla motsägelser.

    SvaraRadera
  2. Haha, ja jag tittar ju (såklart) också ibland i nödfall men byter oftast kanal efter fem minuter. Fan vad dumma de är. På riktigt. Tror t.o.m. de lade in en plastblomma eller något i diskmaskinen - YEAH!!! Undrar om de hyr in han snubben som alltid skriker YEAH. Man kan ju omöjligt bli så exalterad av precis allting. Han måste få betalt.
    Och de där djuren de forslar in i studion sen. RR bara "ooooh noooooo" och drar alltid upp axlarna i en "charmig" rysning om det så vore en jävla barbapappa-kudde (var fick jag det ifrån?) de hade släpat in. Sen kan man ju inte låta bli att tycka om henne lite fastän man i smyg vill trycka ner det där fnissande ansiktet i en brännhet lasagne med extra cheese. (YEAH!!)
    Eeeh, borde nog gå och lägga mig nu. Japp. Hej.

    SvaraRadera
  3. Klarar inte av människan. Usch... vanligtvis kan jag småkika lite på "sådana där" och (som Tina beskriver) nästan fascineras. Men RR - nope. Går bara inte. Dubbelusch! /Cc79 (som aldrig lyckas kommentera "normalt")

    SvaraRadera