tisdag 13 september 2011

You drive me craaaaazy (tänk Britney Spears, inte ett vansinnesvrål)



Denna söta men OERHÖRT enerverande (tofsvipe)person driver mig smått till vansinne idag. Kräk och gråt har präglat dagen. Jag har fått byta om fyra ggr och han tre ggr. Skulle nästan kunna tro att det är Oscarsgalan för fan. Han vägrar ju dessutom att ligga men så fort han sitter eller står spänner han magen och ett ljudligt *burp* tätt följt av en seg massa ger sig tillkänna.

Tror det går trögt i maskineriet. Brukar vara det som gör att maten kommer ut på fel håll. Det blir nog helt enkelt till att pallra sig bort till närköpet för en burk katrinplommon och se om det kan få ett stopp på detta eviga gnällande. Andra tips mottages tacksamt.

By the way så funkar inte tv-kanalerna i vardagsrummet.

Idag tycker jag att vi sänder en tanke åt alla ensamstående föräldrar. Ni är hjältar. Gudar. Hej.

2 kommentarer:

  1. Kiwi löser magen, liksom päron. Kanske ska undvika saker som morot som gör magen hård om du nu brukar ge honom det. Ludde blir iaf aphård i magen av det.

    SvaraRadera
  2. Fan, det är hans favve. Morot är det enda han äter med god aptit. Det finns ju knappt något att välja på. Antingen morot, majs eller potatis. Hur länge ska man hålla på med de tre varianterna? Han har ju käkat i två veckor nu iaf, äter nästan två burkar om dagen plus en hel smakportion gröt. Men han gillar typ bara gröt och morot. Fruktpuré verkar inte vara någon hit. Hur gör ni och hur mkt äter Ludde?

    SvaraRadera