tisdag 31 januari 2012

Läskig penna

Igår inhandlades även två olika pennor. Eller den ena var beställd sedan tidigare via Let´s deal men kom inte förrän igår. En tandblekningspenna för 99:- ... vette fan om den funkar bara men det lär vi väl få reda på så småningom.
Sen tog jag tag i ett köp jag tänkt göra länge, nämligen en penna/tub från Panduro. Fick nys om att de har volymfärg som fungerar utmärkt som halkskydd under strumpor. Trist att behöva slänga alla strumpor som saknar halkskydd samt trist att bara köpa (enfärgade) strumpor med halkskydd. Tuben kostar runt 30-lappen om jag inte missminner mig och går alltså att hitta på Panduro. Dock påpekade expediten att man möjligtvis måste göra om proceduren efter ett par tvättar, beroende på hur snabbt de växer ur strumporna. Läste även att man inte ska torktumla plagg som man applicerat på heller ... hmm. Får väl se hur det går med det ...



Rolig var iaf min kära sambos reaktion när jag visade upp min tandblekningspenna. Han blev väääldigt tyst. Sen frågade han vad det var. Och därefter skrattade han liite för högt och lättat och avslöjade att han trodde att det var ett GRAVIDITETSTEST, hahahhaha. Sen blev jag nervös. Bara av tanken på att förpackningen nästan såg ut som ett grav.test. Sen lade jag undan pennan, hahaha.

5 kommentarer:

  1. Jag trodde också att det var ett gravtest innan jag läste texten!! :-D

    SvaraRadera
  2. Pennan från Panduro fungerar utmärkt!! Har använt dem på alla min sons strumpor, dock stämer det att man måste göra om det om man torktumlar och tvättar mycket men det var inget problem för mig! Tänk också på att de tar nästan 24 hr att torka.
    Roligt är att man kan göra olika motiv och använda olika färger, min son som e tokig i bilar har mycket bilar och traktorer under sina fötter hahaa!!

    SvaraRadera
  3. Hoppas de (eller iaf ngn av dem) funkar! Jag köpte EasyWhite (blekskenor), mofflade i en massa gel och gick och la mig. Det var gött att vakna utan tandkött (ok, jätteöverdrift - men erkänn att det lät roligt?!?!). Alltså, satan vad ont det gjorde - var liksom sådär göttigt skinnflådd. Gick över på 2 dagar, men HUUUUR kul? Bara jag som lyckas. Japp. Hej!

    SvaraRadera
  4. Har hört om den där pennan från Panduro, och har varit lite skeptisk. Du får uppdatera när du provat den :)

    SvaraRadera
  5. Haha, som sagt; en läskig penna!

    Härligt att volympennan verkar funka ÄVEN om man torktumlar (fastän man måste göra om det). Lovar att uppdatera om resultatet (så fort jag får häcken ur vagnen).

    Cc: Hehe, tandblekning är inte alltid en hit nej. Beställde ju dock stripes från Amerikatt av din f.d "granne", Jonas för några år sedan och de funkade super ... förutom isningar men det får man ju lite räkna med. Men jo, man är ju inte SUPERsugen på att prova direkt ... man när jag väl gör lovar jag att uppdatera om resultatet.

    SvaraRadera