söndag 5 februari 2012

Underhållande

http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=28711&beid=2007492

Det är ju inte särskilt hippt att vara skadeglad men ibland vill man bara säga:

Välkommen till verkligheten kära du!

Stort att erkänna åtminstone. Tycker jag börjar ana mer och mer ödmjukhet smyga sig in på bloggen. Gått upp lite i vikt, provsmakar bröd, fetdissar LCHF-bakning. Nog för att jag gillar kvinnor med skinn på näsan men jag värderar faktiskt ödmjukhet ännu högre.

3 kommentarer:

  1. Men OMG... Jag DÖÖÖÖÖR bara av att läsa detta enda inlägget!! Hade nog inte klarat av att läsa hennes blogg alls, för då hade jag gått runt och KOKAT heeeela tiden!!! SHIIIIIT va jag har misslyckats och är en totalt väääärdelös förälder enligt henne... Det kanske är bäst att jag adopterar bort dom så någon annan kan "tukta" de istället... lycka till!

    SvaraRadera
  2. Nä men nu får hon ju äta upp allt hon sagt. Eftersom hon dömt ut föräldrar med barn i trotsåldern (och som visar lite vilja) har hon ju inget annat val än att känna sig misslyckad

    SvaraRadera
  3. Man kan bara skratta, vissa lär sig ödmjukhet sent i livet ... Dessutom skriver hon för att provocera så man ska nog inte ta det allt för allvarligt. Även om man undrar ibland ... Hoppas du/ni mår bättre idag, kram!

    SvaraRadera