onsdag 22 februari 2012

Uppdaterar

lite snabbt. Det gick bra hos doktorn igår. Tydligen är det väldigt vanligt att de både spyr av halsfluss och av Kåvepenin. Kändes ju kanske som om den förra doktorn hade kunnat upplysa om det... Men vi fick iaf nytt penicillin som smakar mycket godare enligt doktorn. Anledningen att man ändå kör med Kåvepenin, trots att man vet att det smakar så äckligt att det kan framkalla kräkningar långt efter intagandet, är att det är så effektivt. Inom två timmar efter första dosen har 85% av bakterierna dött. Han kände även på mandlarna och de hade redan gått ner så antagligen hade Kåvepeninet hunnit göra en hel del ändå. Den nya dosen är dessutom 3ml EN gång om dagen istället för TRE. Skönt! Dessutom är han garanterat smittfri till kvällen.

Det är definitivt ett piggare barn och idag MÅSTE vi ju bara slippa spyor. Annars stryper jag läkaren. Nej men måste verkligen, än en gång, rekommendera Capio i centrum. Jag kände mig övertygad och mycket hoppfull när vi gick därifrån. Helt övertygad om att han ska bli frisk nu.

Nu ska vi våga oss ut på promenad. Spypåsar med dock ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Ni verkar ha haft det sjukt jobbigt! Hoppas verkligen han blir bättre snart! Här har magsjukan börjat försvinna från lilla Ludde. Himla skönt. Inte alls kul med en unge som inte kan behålla nåt, all tvätt o allt extra gnäll. Sen tycker man ju så himla synd om dom. Ne nu blickar vi framåt. Linas magsjuka härnäst. Ska bli super!

    SvaraRadera