måndag 27 juni 2011

Stick

Och eftersom W blev tre månader igår fick vi ta första vaccinationen idag. Den gör man oavsett hur gammal han "egentligen" är. Han fick även skydd mot Hepatit B med i coctailen eftersom han är 1/4 grek, då får man tydligen det. W blev lilaröd i ansiktet och skrek som en stucken gris. Hamnade lite på repeat sådär som han gör ibland: WAAAH WAAAH WAAAH WAAH WAAAH. Men det gick över ganska fort igen. I övrigt har han varit på solskenshumör idag. Gosigaste oungen. Skrattat och smilat åt sin gamla morsa.

Dock är han lite hängigare än vanligt. Lugn och dåsig. Stackars liten ... Men vi har köpt Alvedon om han skulle bli sämre. Hoppas INTE.


Nerbäddad med skallra och napp. Och så låg han orörlig vilket nog aldrig hänt för. Little mr HATAR nämligen allt vad täcke heter. Har knappt touchat madrassen förrän han börjar fota ner täcket i en oigenkännlig hög i fotändan.

Jag MÅSTE spela in hur han jollrar snart. Ligger som en sprattelgubbe och viftar för allt vad han är värd medan han piper ut diverse ljud och skrattar. För det är ni ju SÅÅÅ intresserade av. Jo. Japp. Hej.

2 kommentarer:

  1. Gud vad intressant! Jag har en teori om barn som legat på neonatal och varit uppkopplade mot olika maskiner och således "fastbundna" på olika sätt. Tror att dessa barn senare i livet inte vill ha täcke för att det påminner om att vara fast i något. Stella är EXAKT likadan med sitt täcke och vi har en annan kompis som haft bebis på neonatal och är likadan. Vore väldigt spännande med forskning på detta ;-) Kram

    SvaraRadera
  2. Intressant ... W var likadan på neo, eller han orkade ju inte fota ner täcket men han skulle alltid sticka ut foten. Syrran hävdar dock att det är ett släktdrag eftersom kusinerna tydligen är precis likadana :-)

    SvaraRadera