torsdag 28 juli 2011

Update

Shiiit vad mycket som hänt sedan sist. Hur sammanfattar man det då?

I lördags blev det möhippa för fina Erre för hela slanten. Champagne, lekar, sangria, taekwondo-pass, bubbelbad, bastu, mojitos, buffé från Möllans ost och utgång på Prins Bernhard. Jag kan stolt förmedla att jag inte var hemma förrän efter 3 och mindre stolt förmedla att jag hade träningsvärk i dagarna tre.

I söndags var jag mer död än levande. Tror inte vi gjorde något särskilt. Pierre sov i Oxie med Wilmer och jag fick en alldeles underbar och ensam sovmorgon. På kvällen kom Tobbe och Jennifer då blev det varma mackor, soffhäng och utlåning av bebiskläder (vilket kändes liiite i hjärtat, förmodligen pga bakisheten snarare än blödigheten).

I måndags käkade vi frukost tillsammans sen begav sig brorsan och Jennifer ut och gjorde stan medan P, W och jag mötte upp P:s gamla vän Arne med frun Viktoria för en fika. Fastän vi varit tillsammans i över 2 år fanns det fortfarande polare kvar att träffa... Mycket trevliga var de iaf! När vi kom hem hittade vi en Babybjörn sitter på Blocket för 300:- i Kävlinge vilket passade utmärkt eftersom vi skulle till syrran och grilla i Furulund samma kväll. Sittern godkändes och fick följa med oss hem. Likaså godkändes de grillade revbenen, majsen, coleslaw:en och och allt annat smarrigt som bjöds. Tyvärr började även min visdomstand jävlas samma dag. Dubbla TREO dygnet runt, en gnutta bakishet som inte ville släppa, träningsvärk och grillat var vär väl inte världens bästa mix. Men GOTT var det.



Nyförvärvet med trestegsinställning och lekbåge. MYCKET uppskattad av W :-)


Hugo åt pasta


Pierre hade lååånga fingrar


Farsan och Pierre såg glada ut när den något uttjatade desserten kom på bordet...


Brorsan bad en stilla bön om att det var han som fick börja ta...


Hela uterummet är proppat av Fredriks chilliplantor. Han är grym på kryddor och grillat, ser sjukt mycket fram emot stugan då det ska knapras grillat varje kväll. Mmm.


I tisdags låg jag mest i sängen med tandvärk medan P tvättade 700 omgångar tvätt, diskade och städade för glatta livet. På kvällen var det fotbollstudio då Danne, Lalle, Jens, Stina och lilla Lisa kom och tittade på när Mff vann över Rangers. det blev en hel del glädjeskutt och dans i ring bland grabbarna vill jag lova medan jag prackade på stackars Stina en massa babysidor på nätet där man köpa allt mellan himmel och jord. Om man nu vill det. Vill säga.


Igår blev det så äntligen ett akutbesök hos tandläkaren. Precis som vanligt var det inte sådär jättemycket de kunde göra ... surprise. De spolade rent, gav mig en vinkeltandborste, ett recept på Kåvepenin och tillade att det är lite vanskligt med visdomständer. Jaha ja. Om det inte går över får de boka tid hos specialist och operera ut den. Eftersom den växer rakt in i benet dårå. Japp. Efter det så åkte vi till Burlövs center och handlade sjukt mycket kläder till W. Han råkade ju fylla fyra månader i tisdags, det glömde vi lite. Som kompensation använde vi nästan upp hela presentkortet vi fick från min morbror på name it. Det blev två bodies, ett par jeans, en soldräkt med hatt och en pyjamas. Sen blev det en sparkdräkt från Lindex, en t-shirt, en skjorta och ett par jeans från H&M och ett par jeans från Cubus utav bara farten lixom. På kvällen kom dessutom Leif, Lotta och Camilla på fika och överlämnade en present från Lottas arbetskamrat - en tenniströja och en body till W. Utöver allt det så fick han även en t-shirt av Arne och Viktoria i tisdags. Det går ingen nöd på snubben ... om vi säger så. Men det är sjukt kul nu när han börjat nafsa på stl 62 och vi slipper alla nyfödingkläderna som vi har dragits med i 4 månader. Dock var det onödigt mycket, det erkänner jag alla gånger.

Jag försökte ta jämförelsebilder på vad som hänt sedan den 26:e mars men det blev inte bra. Det är två olika barn, man förstår ändå inte hur stor skillnaden var. Möjligtvis anar man det på bilderna med Pierres hand.







Från världens tröttaste apunge till en morgonpigg, superglad miniPierre


SÅ nu tror jag att jag fått med det mesta. Puh.
Hej så länge.




2 kommentarer:

  1. Lillskrutt! Svårt att fatta hur liten han har varit och hur förjävla SÖT han är idag (snygg morsa har han också!) Kram

    SvaraRadera
  2. TACK vad gullig du är! :-)Kram

    SvaraRadera