onsdag 14 december 2011

Tack vare

syrran har vi nu en liten vagnförare här hemma. Eller nja, det går inte så bra. Väldigt ryckigt och långsamt och motvilligt. Men ändock - det går! Han ska bara komma på att flytta fötterna lite snabbare och sluta tro att han kan ta ett kliv ut och släppa taget. Men annars så ... ;-)


Kolla in tån, haha.

5 kommentarer:

  1. Vilken sötnos!! Shit vad stora våra kids börjar bli!! Ellen står i krypställning och vaggar. Hon har inte riktigt knäckt koden ännu och då blir hon skitförbannad när det inte händer något, haha :-) jag har med andra ord en hyffsat ettrig unge hemma just nu, på ett bra sätt :-)

    SvaraRadera
  2. Söte! Snart hittar ni honom i fönsterkanten, på bordet eller varför inte hoppandes i soffan med ett Stort hånflin. Visst är de underbara!

    SvaraRadera
  3. Funkar det bra med gåvagnen? Den åker inte iväg för honom? På tisdag kommer Luddes gåvagn ner med julgästerna! Hade så mycket packning i somras att jag inte fick med den. Köpte den på superrea där uppe. :)

    SvaraRadera
  4. Haha :-) Asså ... det går sådär. Roligare att gå runt möblerna, han har inte riktigt fattat att gåvagnen liksom kan ta honom till saker. Oftast sätter han sig ner efter två meter och ålar iväg. Tror dock att när han väl fattar så kommer det att bli en hit :-)

    SvaraRadera